sve kategorije

PUHLEROVA MISIJA I VIZIJA

Brušenje je jednostavnije nego ikada!

Vizija je postati vodeći svjetski dobavljač CNC alatnih strojeva i rješenja za sustave brušenja i disperzije. 

Potvrde

O PUHLERU

Povijest
PUHLER International Trading (Shanghai) Co., Ltd osnovana je u Šangaju 2001., LEIMIX Group (Guangdong)Co., Ltd osnovana je u Guangzhou 2007. kao sjedište grupe.

Dvije marke
PUHLER i JINLING dvije su glavne marke grupe, proizvodi visoke kvalitete koji odgovaraju standardima Njemačke i Japana i prikladni za tržišta.

PUHLER Sada
Sada PUHLER grupa ima novo temeljno poduzeće Hunan JINLING Machine Tool Co., Ltd (naslijeđeno od Changsha No. 2 Machine Tool Works) s više od 66 godina povijesti projektiranja i proizvodnje alatnih strojeva, najveći je proizvođač alatnih strojeva u Južnoj Kini . Hunan JINLING Machine Tool Co., Ltd je poznati dobavljač "alatnih strojeva i upravljanja, uređaja za povratnu informaciju i mehaničkog i elektroničkog inženjeringa" u domaćim proizvodnim poduzećima. To je potpuni industrijski proizvođač specijaliziran za visokokvalitetne petoosne CNC tokarilice i ključne funkcionalne komponente u Kini, sa stopom autonomne upravljivosti većom od 85%. Njegovo poslovanje pokriva tehnologiju obrade tokarenja, glodanja, brušenja i poliranja u visokopreciznoj proizvodnoj industriji, a prepoznato je kao jedno od vodećih poduzeća u kineskoj industriji alatnih strojeva.

PUHLER PROIZVODI PRIMJENA

Kemijski materijali:
Tinta i premazi, pigmenti i boje, ljepila, kemikalije za poljoprivredu, nano keramika, anorganski minerali kao što su materijali za baterije itd.

Prehrambeni slatkiši:
Čokolada, tekući kakao, šećer u prahu, začini, namazi itd.

Farmaceutska kozmetika:
Tablete, injekcije, šamponi, biološki materijali itd.

Mineralni minerali:
Metali, rijetke zemlje, kalcijev karbonat, talk i grafit itd.